Go Back   Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums > Tech Help and Information > Everything else
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Welcome to the Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 06-19-2008, 09:52 PM
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Default not firing on cylinders 2 and 3

i just bought the car tonite. with known problems. its a 1997 mitsubishi eclipse spyder gs-t. the motor has been swapped in the car. not sure exactly what it is maybe someone can figure out by the pics. im only getting spark on cylinders 1 and 4 though. car runs but runs really really rough. anybody have any ideas? i was told to check the coil pack, which i will be replacing tomorrow. other than that any other things that would cause this problem? im also not sure which coil pack to get. i went to autozones website and coulnt find one that looked anything like it.


[IMG]local://upfiles/17348/0A340951EC684C73BF8E4C2F9A8A1A90.jpg[/IMG]

[IMG]local://upfiles/17348/0873F6F2DBAB415B8E3698F4651438DB.jpg[/IMG]
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on MitsubishiForum!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-19-2008, 09:53 PM
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Default RE: not firing on cylinders 2 and 3

on the plus side i only paid 2400 for the car
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2008, 11:08 PM
Super Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Austin, TX
Posts: 16,186
Send a message via AIM to Sebba Send a message via Yahoo to Sebba
Default RE: not firing on cylinders 2 and 3

If the car runs at all, that means you must be getting some spark, because the car cant run on even 3 cylinders.

CONFIRM that they aren't firing... because that makes no sense.

If its running ****ty, check the timing, check/replace spark plugs and wires.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 06-20-2008, 11:25 PM
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Default RE: not firing on cylinders 2 and 3

cam postion sensor maybe....its not even there. there is however a removable rubber plug where the sensor goes. it seems like the car is going into some kind of weird mode. it will start the first time firing only on cylinders 1 and 4 but if it dies i have to disconnect the battery in order to get it to start back up.
Reply With Quote
Old 06-20-2008, 11:25 PM
 
 
 
Reply

Tags
1997, 30, 96, 97, cylinder, cylinders, eclipse, firing, lancer, localupfiles173480a340951ec684c73bf8e4c2f9a8a1a90j pg, mitsubishi, mitsubuishi, montero, problem, spyder


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Advertising

Featured Sponsors
Vendor Directory
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 05:32 AM.

Internet Brands, Inc.



SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.