98 eclipse gs turboed builds boost but no power - Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums


Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-29-2016, 01:41 AM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 1
Default 98 eclipse gs turboed builds boost but no power

Hello, I bought a 98 eclipse gs that's been turboed. The car has a haun race craft turbo kit with fuel pressure regulator, bigger injectors, and fuel pump. The car ran great until I got the great idea to turn up the boost and blew the motor. Now I have rebuild the engine, and broken it in, but its not the same. When I get on it a little it builds boost seems to run fine but when I put the pedle to the floor it doesn't create power like it should. Any ideas on what my issue could be?
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Battery but No Power MurphyLimited01 Mitsubishi Montero & Montero Sport 5 01-13-2016 07:09 PM
Turn off ignition but keep power on. GOLDshark Mitsubishi Outlander 4 09-11-2015 02:17 PM
Clutch builds Hydrolic pressure oc_swap_guy Eclipse Frequently Asked Question Section 0 10-27-2010 12:11 AM
15 lbs of boost with out boost controler anko_kun 2nd Generation 8 12-24-2006 08:48 PM
420a turboed slvr_eclipse 2nd Generation 5 07-28-2006 02:32 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:36 PM.