1st Generation This includes all Eclipses, Talons, and Lasers built from 1990-1994.

1993 eclipse starting problem

  #1  
Old 01-21-2012, 02:30 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default 1993 eclipse starting problem

i've got a 93 eclipse with a 1.8 and a 5 speed - the cel came on and the engine didn't want to idle - idles very slow - now, it doesn't want to start - acts like it's not getting any fuel - i can hear the fuel pump relay clicking on, but the engine starts and dies numerous times until it finally will run - any suggestions? also, the codes are 21, 25, and 13 - coolant temp sensor(i replaced it) baro sensor and intake air temp sensor
 
  #2  
Old 01-23-2012, 08:09 PM
dsm1990gsx's Avatar
Super Moderator
Join Date: Oct 2007
Location: Pottstown, Pa
Posts: 4,681
Default

Are you still getting a cel after replacing the coolant temp sensor?
 
  #3  
Old 01-24-2012, 07:51 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Default hard start

yeah, coolant temp sensor didn't change anything - thinking i might have an ecm prob as these codes all occur at once, but would like to verify that before i pull the trigger on buying one
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
carter
Mitsubishi Montero & Montero Sport
14
08-31-2015 10:41 PM
Energyrick
Mitsubishi Montero & Montero Sport
3
09-20-2010 08:27 PM
jsindude
Everything else
12
08-29-2007 07:23 AM
wiggerman8860
Mitsubishi 3000GT
1
02-19-2006 03:53 AM
jcp3alex
Everything else
4
09-27-2005 10:17 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1993 eclipse starting problem


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.