03 Eclipse problems - Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums

3rd Generation This includes all Eclipses built from 2000-2005

03 Eclipse problems

Reply

 
 
 
  #1  
Old 03-02-2018, 08:14 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2018
Posts: 1
Default 03 Eclipse problems

Hi, new here. To start, today my 03 Eclipse GT started getting random misfire(p0300). It's a new problem. I did not know where to start. I just bought the car off someone and it has nice new plugs and wires already. I was going to check all the plugs but going around it, the back 3 plugs are really hard to get to, so I wanted to find out if there was somewhere else to look first. Next, I found two wires, one on each side of the car, that are visually ground wires (black and thin). These went to the struts and idk where they were supposed to actually end but they are broken and frayed. I was also getting error P0128, but I noticed it was dreadfully low on antifreeze, so I added it up to the full line. It's also getting an error code for evap leak or something like that. I believe the error for that was P0455. My gas cap is on but it kind of feels loose so I will be replacing that, but might need other ideas if that doesn't work.

I've had the car a few weeks now, and I'm just trying to get all the little issues sorted.
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jp2000
Mitsubishi Montero & Montero Sport
2
01-01-2012 06:21 PM
2GNTeclipse
2nd Generation
1
08-29-2004 10:40 PM
Ooopsy67
2nd Generation
2
06-30-2004 11:16 AM
kevlst
2nd Generation
0
06-14-2004 01:16 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 03 Eclipse problems


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.