Ticking after only one serpentine belt broke.. - Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums

3rd Generation This includes all Eclipses built from 2000-2005
Sponsored By:
Sponsored By:

Ticking after only one serpentine belt broke..

Reply

 
 
 
  #1  
Old 04-22-2017, 05:39 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Default Ticking after only one serpentine belt broke..

can anyone possibly help me, someone who's had the problem and familiar with it... I have a 2001 Eclipse GT V6 SOHC 6G72 and my alternator belt broke last night and it was still running and the broken belt wrapped its self around the crank pully, well I replaced it today and now it has a quite tick at idle and when given gas it gets louder and it sounds like it could be coming from my valve cover or my timing belt cover... can anyone possibly help me.. I removed all the old belt I could.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2017, 02:06 AM
Alv
Alv is offline
Junior Member
Join Date: Jun 2017
Posts: 11
Default

If there is a chunk stuck in the pulley it could make a ticking noise
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
marx88
Mitsubishi Montero & Montero Sport
0
06-30-2011 03:54 PM
jenkins
2nd Generation
3
06-02-2008 08:48 PM
ncgirl05
Mitsubishi Endeavor
0
10-07-2007 03:22 PM
montero mike
Mitsubishi Montero & Montero Sport
9
02-14-2007 03:06 PM
mattg12b
2nd Generation
0
04-15-2005 02:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory