Everything else Good at troubleshooting? Have a non specific issue that doesnt fit into the other categories?? Ask it here!

Power loss after coolant hose break

  #1  
Old 11-02-2011, 02:30 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2011
Location: San Clemente, CA
Posts: 3
Default Power loss after coolant hose break

I have a 1993 3000GT SL. Three weeks ago the lower coolant hose broke in my driveway, after the engine had been turned off. The engine did not run again until the coolant hose was replaced a couple of days later. Now that the hose has been replaced, the engine runs rough and when you accelerate there is a degradation of power and the engine bogs down.

Does anyone have any ideas as to what's wrong? I am thinking maybe the Throttle Position Sensor or Distributor Cap since fluid sprayed all over the engine well.

Any information would be appreciated.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Alex Hernandez
Mitsubishi Montero & Montero Sport
1
11-04-2013 08:13 PM
Cody_Harding
PCM & Fuel Systems
0
11-02-2011 02:29 PM
Cody_Harding
Mitsubishi 3000GT
0
11-02-2011 02:25 PM
jdohe
Interior Wiring
0
12-12-2010 07:00 AM
Gerry55
3rd Generation
2
08-26-2007 08:42 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Power loss after coolant hose break


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.