Issue with radio volume - Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums

Issue with radio volume

Reply

 
 
 
  #1  
Old 01-10-2018, 01:41 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Unhappy Issue with radio volume

Good Morning,

I need feedback on this asap! Please and thank You!
For over 2 months now I have not been able to play music in my Outlander 2012 model. I have Frosgate sub woof and radio. When I used the third row seats of the car all of a sudden the radio went haywire. The volume, when turned on either turns on too loud and static sounding or too low with static interference. I can not figure out what it could be. When I took the issue to an audiomechanic he just referred me here to the forum stating that it can be a number of issues and to find out before I seek him to help. Please if someone can tell me it's a simple fix or possible fuse issue. I am lost on this. This is my 3rd mits car I had the 06 Eclipse never had this issue had the 09 Lancet never had this issue. I see a lot of people are having issues with earlier model Outlanders. Seems like a factory bug. Makes me regret getting back into a Mitsubishi. Please if anyone has answers to help! Much appreciated! Thank you in advanced!
 
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
04 Endeavor
Mitsubishi Montero & Montero Sport
6
11-27-2011 12:32 PM
ringram67
Mitsubishi Outlander
7
05-21-2009 09:11 PM
seetherage
Everything else
4
03-17-2008 07:01 PM
dodo2
Mitsubishi Outlander
3
02-16-2008 07:33 AM
agallardo
Audio/Visual Electronics
5
04-30-2006 11:21 PM


Thread Tools
Search this Thread
Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory