Indicator and hazards not working - Mitsubishi Forum - Mitsubishi Enthusiast Forums

Interior Wiring Discuss everything in the car here, from boost controllers to custom wiring.

Indicator and hazards not working

Reply

 
 
 
  #1  
Old 07-27-2018, 07:54 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2018
Posts: 2
Default Indicator and hazards not working

Good day guys, I have a 2011 outlander and the indicator or turn signals plus hazard lights have just stopped working. Have checked all the fuses in the engine bay and inside the passenger fuse box and they all good. Looking for the next steps to fix the issue. Many thanks
 

Last edited by Waynesworld; 07-27-2018 at 08:05 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-06-2018, 01:44 AM
Junior Member
Join Date: Aug 2018
Location: California
Posts: 6
Default

You should also check out the radiator which is on the side box if not diagnosed then there are a problem in a coil..Hope that helped!
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
wiggerjw
Interior Wiring
2
05-28-2015 11:38 PM
Raider
Mitsubishi Diamante
1
02-24-2015 03:38 PM
kostovski.dragan
Mitsubishi Montero & Montero Sport
0
07-30-2014 05:55 AM
JennJenn
Everything else
0
07-22-2012 04:44 PM
Jenn Olsen
Everything else
0
12-29-2011 02:35 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Indicator and hazards not working


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.